Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

ΤΡΕΙΣ ΚΩΠΗΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΚΑΤ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο της αποκριάς βρήκε τρεις από τους κωπηλάτες του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης με τον προπονητή τους στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά στη δεύτερη φάση αγώνων πρόκρισης για την Εθνική Ομάδα. Πρόκειται για την τρίτη Παγκόσμια Πρωταθλήτρια του 2010 Κατερίνα Νικολαΐδου και τους περσινούς Αργυρούς Βαλκανιονίκες Ζέρβα Ειρηναίο και Μπικογιάννη Ιωάννη.

Η Νικολαΐδου που είναι πια μόνιμο μέλος της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας, δοκιμάστηκε στο σκιφ γυναικών, καθώς και στο διπλό και το τετραπλό σκιφ μαζί με τις καλύτερες αθλήτριες της Ελλάδας, ενώ είχε την σπάνια ευκαιρία να αγωνιστεί και απέναντι στις καλύτερες αθλήτριες της Εθνικής Ομάδας της Κίνας, που προπονούνται αυτή την εποχή στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά, επωφελούμενες από τις ήπιες καιρικές συνθήκες της πατρίδας μας.
Οι Ζέρβας και Μπικογιάννης δοκιμάστηκαν στην δίκωπο εφήβων, καθώς και στην τετράκωπο και την οκτάκωπο, δίνοντας πολύ ενθαρρυντικά μηνύματα για την περεταίρω πορεία τους.
Ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα και τη συνολική εμφάνιση των αθλητών του δήλωσε ο προπονητής του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης Μπικογιάννης Γιώργος
Η τρίτη και τελευταία φάση των αγώνων πρόκρισης για την Εθνική Ομάδα θα γίνει στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά στις 24 και 25 Μαρτίου.

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης πραγματοποίησε σε μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα και με πλήθος καλεσμένων, την ετήσια εκδήλωσή της κοπής της πίτας του όπου έγιναν και οι βραβεύσεις των αθλητών του για τις αθλητικές και σχολικές τους διακρίσεις καθώς και η ειδική βράβευση του Αντιπροέδρου της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας κου Λεωνίδα Λούλη για την διαρκή προσφορά του στο Ν.Ο.ΚΑΤ. και ιδιαίτερα  τα πρώτα χρόνια της ίδρυσής του, και τη συνολική του προσφορά στο άθλημα της κωπηλασίας από τη θέση του αθλητή, του διαιτητή και του διοικητικού παράγοντα.
Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Ν.Ο.ΚΑΤ. Γεώργιος Μελετλίδης αφού καλωσόρισε όλους τους καλεσμένους επεσήμανε το πόσο σημαντική είναι η παρουσία των φορέων των γονέων και των φίλων του Ομίλου και η βοήθειά τους υλική και ηθική σε κάθε εκδήλωση του, καθώς  φιλοσοφία του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης είναι να παρέχει την δυνατότητα σε όλους τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες να ασχοληθούν με τον ναυταθλητισμό ανεξάρτητα της οικονομικής δυνατότητας της οικογένειάς τους.