Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ Η ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ
Δεν τα κατάφερε τελικά η Νικολαΐδου του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης να εξασφαλίσει την συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου στο διπλό σκιφ γυναικών.
Η Νικολαΐδου αγωνίστηκε την Τρίτη 22/5 στη Προολυμπιακή Ρεγγάτα στη Λουκέρνη της Ελβετίας στον τελικό του διπλού σκιφ γυναικών μαζί με την Ελένη Διαμάντη του Ν.Ο.Ιωαννίνων.
                Οι δυο αθλήτριες αν και ήταν οι μικρότερες ηλικιακά στάθηκαν επάξια δίπλα σε πολύ πιο έμπειρες αθλήτριες αλλά δεν κατάφεραν να κατακτήσουν μια από τις δύο πρώτες θέσεις που θα τους χάριζαν το πολυπόθητο εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, τερματίζοντας έκτες σε έναν πολύ δυνατό τελικό.
                Την πρόκρισή τους εξασφάλισαν τα πληρώματα των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ολλανδίας.   

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

5 ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ Ο Ν.Ο.ΚΑΤ. ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι κωπηλάτες του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης στους διασυλλογικούς αγώνες «Κώστας Τζελαλής» που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία η Ναυταθλητική Ένωση Καστοριάς, την Κυριακή 13 Μαΐου και συγκέντρωσαν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον όπως δείχνουν οι 250 συμμετοχές από 13 συλλόγους από τη βόρεια κυρίως Ελλάδα.
Ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης συμμετείχε με 10 αθλητές σε 6 αγωνίσματα και κατέκτησε την πρώτη θέση και το κύπελλο στα 5 από αυτά.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
1η θέση στη τετράκωπο με πηδαλιούχο παίδων κατέκτησαν οι αθλητές Καραμήτρος Θωμάς, Κακούρης Νίκος, Ρετζούλης Σωτήρης, Ράπτης Νίκος και Ράπτης Βαγγέλης.
1η θέση στη δίκωπο χωρίς πηδαλιούχο παίδων 12-14 ετών κατέκτησαν οι αθλητές Μπικογιάννης Αστέριος και Παπαθανασίου Παναγιώτης.
1η θέση στο διπλό σκιφ παίδων  κατέκτησαν οι αθλητές Ρετζούλης Σωτήρης και Ράπτης Νίκος.
1η θέση στη δίκωπο χωρίς πηδαλιούχο παίδων κατέκτησαν οι αθλητές Καραμήτρος Θωμάς και  Κακούρης Νίκος.
1η θέση στο σκιφ νεανίδων κατέκτησε η Νικολαΐδου Δέσποινα.
Ακόμη στην πρώτη τους συμμετοχή σε αγώνες οι νεαροί κωπηλάτες Σαββίδης Λευτέρης και Χατζησαββίδης Νίκος πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση τερματίζοντας 4οι στο διπλό σκιφ παίδων 12-14 ετών.
Την αποστολή συνόδεψαν στην Καστοριά η έφορος Δημ. Σχέσεων του Ν.Ο.ΚΑΤ. κ. Παρλίτση Χ. και ο Προπονητής  του τμήματος κ. Μπικογιάννης Γ. που δήλωσε πολύ ευχαριστημένος από την εμφάνιση των αθλητών του στο συγκεκριμένο αγώνα όπου του δόθηκε η ευκαιρία να βγάλει και κάποια πολύτιμα συμπεράσματα ενόψει  του Πανελληνίου Πρωταθλήματος της κατηγορίας Παίδων-Κορασίδων που θα γίνει το καλοκαίρι.