Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΑΜΠ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΚΩΠΗΛΑΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ 6 ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Το Σάββατο 9 Αυγούστου ολοκληρώθηκε με επιτυχία το προπονητικό καμπ  που οργάνωσε η κωπηλατική ομοσπονδία για 40 επίλεκτους αθλητές ηλικίας 13 ως 14 χρονών που πραγματοποιήθηκε από τις 29 Ιουλίου ως και τις 9 Αυγούστου στο διεθνές κωπηλατικό κέντρο του Λουδία. Η επιλογή των αθλητών που έγινε μετά από ειδικά τεστ και παρακολούθηση της πορείας τους καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς  ήταν ευθύνη της ομοσπονδιακής προπονήτριας ανάπτυξης κας Δ. Γιαννιού και των συνεργατών της, ενώ το καμπ  πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών και του Δήμου Πέλλας.
Από τον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης επιλέχτηκαν και συμμετείχαν 6 κωπηλάτες : 1. Γραμματόσης Νικόλαος 2. Νάστος Σωτήριος 3. Σταμκόπουλος Μάρκος 4. Τσαρούχα Μαρία 5. Τσέτσας Αντώνιος και 6. Χατζησαββίδης Χρήστος.
Οι νεαροί ταλαντούχοι κωπηλάτες του Ν.Ο.ΚΑΤ. είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν με επίλεκτους αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα και αποκόμισαν πολύτιμες εμπειρίες.
Έτσι δημιουργείται μια ομάδα νέων αξιόλογων αθλητών με κοινή τεχνική και εμπειρίες που μελλοντικά θα στελεχώσουν την εθνική μας ομάδα στις μεγαλύτερες κατηγορίες.

Κατά τη διάρκεια του καμπ τους νεαρούς κωπηλάτες επισπεύτηκαν ο δύο φορές ολυμπιονίκης και μέλος του Δ.Σ. της ΕΚΟΦΝΣ Βασίλης Πολύμερος και η ολυμπιονίκης Χρύσα Μπισκιτζή. Οι δύο πρωταθλητές μίλησαν με τους νεαρούς αθλητές για το αγαπημένο τους άθλημα και τους παρότρυναν να συνεχίσουν την προσπάθειά τους με πάθος και επιμονή.