Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ ΟΙ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΗΣ ΤΟΥ Ν.Ο.ΚΑΤ.

Στο Αμβούργο της Γερμανίας βρίσκονται από το περασμένο Σάββατο 2 Αυγούστου οι πρωταθλητές κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, Καραμήτρος Θωμάς και Κακούρης Νίκος όπου αγωνίζονται με τα χρώματα της Εθνικής μας Ομάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα εφήβων και νεανίδων που ξεκίνησε στις 6 και θα ολοκληρωθεί στις 10 Αυγούστου.
Οι δύο κατερινιώτες κωπηλάτες αγωνίζονται στη δίκωπο εφήβων και αποτελούν ένα από τα 6 πληρώματα με τα οποία συμμετέχει η χώρα μας σε αυτό το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που συγκεντρώνει εφέτος συμμετοχές από 57 κράτη με 730 αθλητές.
Το πλήρωμα των Καραμήτρου και Κακούρη ήταν αυτό που άνοιξε την αυλαία για την Ελληνική ομάδα την Τετάρτη και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο αφού με την δεύτερη θέση στον προκριματικό πέρασαν απευθείας στα 24 καλύτερα πληρώματα του αγωνίσματός τους με τον πέμπτο καλύτερο χρόνο από όλες τις προκριματικές σειρές (7:09). Η προσπάθειά τους θα συνεχιστεί την Παρασκευή όπου στις 11:30 θα αγωνιστούν για μία θέση στη δωδεκάδα.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αποτελεί το τελευταίο αγωνιστικό τεστ πριν από τη συμμετοχή των δύο αθλητών του Ν.Ο.ΚΑΤ. στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων που θα πραγματοποιηθούν στο τέλος Αυγούστου στο Nanjing  της Κίνας.